ÜYE KAYIT FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

zaten kayıtlı mısın? hemen giriş yap.
veya
ÜYE GİRİŞ FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

Kullanıcı adınız

Parolanız

veya
ŞİFREMİ UNUTTUM
Parola sıfırlama bilgileriniz e-posta adresinize gönderilmiştir.

E-posta adresiniz

Tür:
İzlenme:
Türkiye'nin En Güncel ve En Kaliteli Film Sitesine Hoşgeldiniz!

Alex Pettyfer Biyografisi

Alex Pettyfer Kimdir?

Alex Pettyfer alex-pettyfer-04

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1990

Doğum Yeri: Stevenage, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık

Biyografisi:

Alexander Richard Pettyfer, İngiliz aktör ve model.En bilinen filmleri I Am Number Four, Beastly ve Magic Mike. Alex Pettyfer,Alex Pettyfer biyografisi,Alex Pettyfer hayatı,Alex Pettyfer kimdir,Alex Pettyfer filmleri,Alex Pettyfer resimleri,Alex Pettyfer oyuncu.

Bilinen yapımları

I Am Number FourBen Dört Numara (2011)John
James Frey'in altı kitaplık bilim-kurgu serisinden senaryosunu Al Gough ile Miles Millar'ın uyarladığı film, gezegenleri yok edilirken son anda kaçarak kendilerini kurtaran dokuz uzaylı ergenin öyküsünü anlatacak... Herbiri lise çağında olan grup üyelerinden bir tanesi, gezegenlerini yok eden düşman tarafından büyütüldüklerini fark edecek... Filme adını veren 4 numarayı Pettyfer, 6 numarayı Palmer canlandıracak.
Magic MikeStriptiz Kulübü (2012)Adam
Şov dünyasında "Magic Mike" olarak anılan Mike Martingano aslında hep mobilya tasarımcısı olmak istemiş olan genç ve yakışıklı bir striptiz dansçısıdır. California eyaletinin en ünlü ve en çok kazanan erkek dansçılarındandır ve kadınlar ona tam anlamıyla taparlar. Bir gün, henüz genç bir dansçı olan "The Kid" lakaplı Adam ile tanışır. Mike, genç Adam'ı himayesi altına alarak, ona şov dünyasının eğlenceli kapılarını aralar. Kadınları tavlamak, çılgın partiler vermek ve kolay para kazanmak gibi konularda Adam'ı eğitirken, kız kardeşi Paige ile tanışınca yaşadığı hayatın da değişebileceğini fark edecektir. Paige ona şov dünyasını bırakıp, her zaman hayalini kurduğu yaşantının mümkün olduğunu anımsatır... Erkek striptizcilerin dünyasında geçen alışılmışın dışında bir film olan Magic Mike'ın yönetmenliğini Steven Soderbergh, başrolünü ise Channing Tatum üstleniyor. Senaryosu Reid Carolin'e ait filmin yurt dışı eleştirmen notu ise yüksek.
BeastlyBeastly (2011)Kyle
Okulun şımarık, popüler prensi konumunda olan 17 yaşındaki Kyle’ın son hedefi, hakkında büyücü dedikoduları dönen, sıra dışı ve tuhaf sınıf arkadaşı olan Kendra’yı küçük düşürmektir. Kendra, Kyle’ın bu acımasız tutumundan hiç etkilenmese de, ona bir ders vermeye karar verir ve onu, iç dünyası kadar çirkin ve itici bir varlığa dönüştürür. Eğer Kyle, bir yıl içerisinde gerçekten onu sevebilecek birini bulamazsa lanet, ömür boyu sürecektir. Kyle bu kara büyüyü bozmak ve eski haline dönebilmek için gerekli şartı yerine getirmelidir: Kyle’ın bir an önce gerçek aşkı bulması gerekmektedir.
Endless LoveSonsuz Aşk (2014)David Elliot
Film, David Axelrod ve Jade Butterfield adlı iki gencin arasında başlayan inanılmaz bir aşk hikâyesini anlatıyor. Bu aşk ne kadar büyük olsa da iki gencin arasındaki farklılıklar büyük engeller oluşturmaktadır. Jade'in babası Hugh da bu ilişkiye rızasını göstermeyerek bu engellerin başında gelmektedir. Ancak onların vazgeçmeye niyeti yoktur... Başrollerde Alex Pettyfer ve Gabriella Wilde var. Yönetmen koltuğunda ise Shana Feste oturuyor. Filmin sloganı: "Masumiyete elveda."

Filmografi

Yıl Film Rol Notlar
2005 Tom Brown's Schooldays Tom Brown TV filmi
2006 Stormbreaker Alex Rider
2008 Wild Child Freddie Kingsley
2009 Tormented Bradley White
2011 I Am Number Four John Smith/Number Four/Daniel Jones
2011 Beastly Kyle Kingson/Hunter
2011 In Time Fortis
2012 Magic Mike Adam/"The Kid"
2013 The Butler Thomas Westfall
2014 Endless Love David Axelrod

Modellik

  • 2008: Burberry – Spring/Summer
  • 2008: Burberry – The Beat For Men eau de cologne
  • 2009: Burberry – Spring/Summer

Ödüller ve Adaylıklar

Yıl Ödül Kategori Yapım Sonuç
2007 Young Artist Awards Best Performance in an International Feature Film Leading Young Actor or Actress Stormbreaker Adaylık
Empire Award Best Male Newcomer Adaylık
2010 ShoWest Award Male Star of Tomorrow Kazandı
2011 MTV Movie Awards Biggest Badass Star I Am Number Four Adaylık
Teen Choice Awards "Choice Movie: Liplock" (shared with Vanessa Hudgens) Beastly Adaylık
"Choice Movie: Breakout Male" Beastly and I Am Number Four Kazandı

Diğer Kaynaklar:

BeyazPerde Wikipedia TR IMDB Turkcealtyazi.org filmizlicem.com
Bunun hakkında ne dediler?
Hiç yorum yazılmamış.