ÜYE KAYIT FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

zaten kayıtlı mısın? hemen giriş yap.
veya
ÜYE GİRİŞ FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

Kullanıcı adınız

Parolanız

veya
ŞİFREMİ UNUTTUM
Parola sıfırlama bilgileriniz e-posta adresinize gönderilmiştir.

E-posta adresiniz

Tür:
İzlenme:
Türkiye'nin En Güncel ve En Kaliteli Film Sitesine Hoşgeldiniz!

Amy Smart Biyografisi

Amy Smart Kimdir?

Amy Smart 1179947848_amy_smart

Doğum Tarihi: 26 Mart 1976

Doğum Yeri: Topanga Canyon, California, ABD

Biyografisi:

Amy Smart,Amy Smart biyografisi,Amy Smart hayatı,Amy Smart kimdir,Amy Smart filmleri,Amy Smart resimleri,Amy Smart oyuncu,biyografiler.

Bilinen yapımları

The Butterfly EffectKelebek Etkisi (2004)Kayleigh
Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorundadır. Evan (Ashton Kutcher) zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları değiştirebildiğini keşfeder. Ne var ki her değişiklik hem kendi hayatını hem de çevresindeki insanların hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Üstelik de çoğu zaman beklenenin tam aksine! Bu anımsayışlar çocukluk aşkı Kayleigh'nin (Amy Smart) yıkılmış hayatından sorumluluk duymasına neden olur.
CrankTetikçi (2006)Eve
Chev Chelios güne beklenmedik bir uyandırma telefonuyla başlamak üzeredir. Sersem vaziyette, zorlukla hareket eden, kalp atışları bile yavaşlamış olan Chev, çalan cep telefonunu açtığında, katil düşmanı Ricky Verona'dan uykusu sırasında zehirlendiğini ve sadece bir saat ömrü kaldığını öğrenir. Sonradan anlaşılır ki Chev, Batı Yakası'nın büyük bir suç örgütüyle çalışan serbest bir kiralık katildir. Bir gece önce, her zamanki gibi olması gereken, sıradan bir iş umulmadık bir şekilde ters gitmiştir.
Road TripGeyik Muhabbeti (2000)Beth
Üniversiteli dört çılgın gencin 1800 millik bir yol serüveninde başlarından geçen acayip durumlar anlatılıyor. Dörtlünün elemanlarından biri, aşk hayatını yoluna sokmak için bu uzun yolu göze almıştır. Karakterelrin karşıtlığı ve uyumsuzluğu üzerine kurulu olan film, bir tür yanlışlıklar komedisi ve sulusepken bir mizah anlayışına sahip.

Crank: High VoltageTetikçi 2: Yüksek Gerilim (2009)Eve

2006 yılının hit aksiyon filmi "CRANK"te, suikastçı Chev Chelios (Jason Statham) damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti. Şimdi, serinin yüksek oktanlı devam filmi "TETİKÇİ 2: YÜKSEK GERİLİM / CRANK HIGH VOLTAGE"da, geçen sefer hayatta kalmayı başarmış olan Chev yepyeni bir güne uyanmak üzeredir... Chev'inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışıyla başlıyor.
Üç ay sonra, Chev gözlerini açar. Zarar görmesi neredeyse imkansız olan kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine, çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür. Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron'dan ve Çin Suç Örgütü'nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong'dan kaçmaktadır. Tıbbi yardım için bir kez daha Doktor Miles'a başvuran Chev, ayrıca arkadaşı Kaylo'nun ikiz kardeşi Venus'tan da destek görür. Yaptığı işi artık bilen kız arkadaşı Eve'le tekrar bir araya gelen Chev gerçek kalbini bulmaya ve onu çalanlardan intikamını almaya kararlıdır. Böylece hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

Filmografi

Yıl Adı Rolü Notlar
1996 A & P Queenie Kısa film
1997 Campfire Tales Jenny Segment: "The Hook"
1997 The Last Time I Committed Suicide Jeananne
1997 Starship Troopers Pilot Cadet Stack Lumbreiser
1997 High Voltage Molly
1998 How to Make the Cruelest Month Dot Bryant
1998 Circles Allison
1998 Starstruck Tracey Beck
1998 Strangeland Angela Stravelli
1999 Varsity Blues Julie Harbor
1999 Outside Providence Jane Weston
2000 Road Trip Beth Wagner Adaylık – Teen Choice Award for Film – Choice Chemistry (with Breckin Meyer)
2001 Scotland, PA Stacy
2001 Rat Race Tracy Faucet
2002 Interstate 60 Lynn Linden Adaylık – DVDX Award for Best Supporting Actress in a DVD Premiere Movie
2003 National Lampoon's Barely Legal Naomi
2003 The Battle of Shaker Heights Tabitha "Tabby" Bowland
2003 Blind Horizon Liz Culpepper
2004 The Butterfly Effect Kayleigh Miller
2004 Win a Date with Tad Hamilton! Hemşire Betty
2004 Willowbee Hırsız Kısa film
2004 Starsky & Hutch Holly Monk MTV Movie Award for Best Kiss
2005 A Love Story Kız Kısa film
2005 Bigger Than the Sky Grace Hargrove / Roxanne
2005 The Best Man Sarah Marie Barker
2005 Just Friends Jamie Palamino
2006 Peaceful Warrior Joy
2006 Crank Eve Lydon
2008 Life in Flight Catherine Sargent
2008 Mirrors Angela Carson
2008 Seventh Moon Melissa
2009 Love N' Dancing Jessica Donovan Adaylık – Teen Choice Award for Choice Movie Actress: Music/Dance
2009 Crank: High Voltage Eve Lydon
2010 Dead Awake Natalie
2011 Mr. Stache Mrs. Stache Kısa film
2011 House of the Rising Sun Jenny Porter
2011 The Reunion Nina Cleary
2012 Columbus Circle Lillian Hart
2013 No Clue Kyra
2014 The Visitant Anne Kısa film Adaylık – FilmQuest Film Festival for Best Actress
2014 Break Point Heather
2014 Bad Country Lynn Weiland
2014 The Single Moms Club Hillary Massey
2014 Flight 7500 Pia Martin
2014 Among Ravens Wendy Conifer
2015 Zoey to the Max Samantha Jenkins
2015 Hangman Melissa
2015 Matters of the Heart TBA
2016 All the Way to the Ocean Anne Kısa film
2016 Sister Cities Genç Mary Baxter

Televizyon

Yıl Adı Rolü Notlar
1996 Her Costly Affair Dee Televizyon film
1999 Brookfield Daly Roberts Televizyon film
1999–2001 Felicity Ruby Tekrarlanan rol
2000 The '70s Christie Shales Televizyon film
2003 Scrubs Jamie Moyer "My T.C.W.", "My Interpretation", "My Drama Queen"
2005–2011 Robot Chicken Various (ses) Tekrarlanan rol
2006 Smith Annie Ana rol
2008 The Meant to Be's Janine Televizyon film
2009 Scrubs Jamie Moyer "My Finale: Part 2"
2009 See Kate Run Katherine Sullivan Televizyon film
2011 12 Dates of Christmas   Kate Stanton Televizyon film
2011–2012 Shameless Jasmine Hollander Tekrarlanan rol
2012 Bad Girls Brandi Televizyon film
2012 Men at Work Lisa "Pilot", "Super Milo"
2014 Justified Allison Brander Tekrarlanan rol
2014 Run for Your Life Meredith Redmond Televizyon film
2016 Maron Nina Tekrarlanan rol

Diğer Kaynaklar:

BeyazPerde Wikipedia TR IMDB Turkcealtyazi.org filmizlicem.com
Bunun hakkında ne dediler?
Hiç yorum yazılmamış.
RASTGELE FİLM