ÜYE KAYIT FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

zaten kayıtlı mısın? hemen giriş yap.
veya
ÜYE GİRİŞ FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

Kullanıcı adınız

Parolanız

veya
ŞİFREMİ UNUTTUM
Parola sıfırlama bilgileriniz e-posta adresinize gönderilmiştir.

E-posta adresiniz

Tür:
İzlenme:
Türkiye'nin En Güncel ve En Kaliteli Film Sitesine Hoşgeldiniz!

Annalise Basso Biyografisi

Annalise Basso Kimdir?

Annalise Basso annalise_basso

Doğum Tarihi: 2 Aralık 1998

Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, A.B.D

Biyografisi:

Annalise Basso,Annalise Basso biyografisi,Annalise Basso hayatı,Annalise Basso kimdir,Annalise Basso filmleri,Annalise Basso resimleri.

Bilinen yapımları

Captain FantasticKaptan Fantastik (2016)Vespyr
Ben Cash, ABD’nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie’nin ani ölümünün ardından bütün düzeni yerle bir olur, ve Ben, ailesini şehre getirmek zorunda kalır. Şehir medeniyeti içinde çocuklar şehirle, Ben ise ebeveynlik yöntemleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çünkü Ben’in ebeveynlik anlayışıyla dünyanınki birbirine hiç benzememektedir.
2014 yapımı Oujia adlı korku filminin devamı niteliğinde çekilen Oujia 2'nin yönetmen koltuğuna oturan Mike Flanagan aynı zamanda Jeff Howard ile birlikte filmin senaristliğini üstleniyor. Annalise Basso, Henry Thomas, Doug Jones, Elizabeth Reaser ve Lin Shaye yıldız kadrosu arasında yer alıyor. Film tekonlojik gereçleri kullanarak sahte ruh çağırma seansları düzenleyen bir aileyi temel alıyor. Bekar anne ve 2 kızı bu şekilde hayatlarını idame ettirirken tezgahlarını geliştirmek için aldıkları ruh çağırma tahtası en küçük kızı etkisi altına alıyor. Aile küçük kızın değişimi karşısında çaresiz kalırken ona musallat olan yaratıkla başa çıkabilmenin yollarını arıyor.

Standing UpStanding Up (2013)Grace

Tüm zamanların en çok sevilen Genç Yetişkin romanlarından birine dayanmaktadır: İki çocuk yaz kampı şakasının kurbanları olarak çıplak bırakılıp göldeki bir adada birbaşlarına kalırlar ancak kampa dönüp rezil olmaktansa, yola çıkıp, birlikte kaçmaya karar verirler.
OculusGöz (2013)Young Kaylie
Çocukluğunda büyük bir travma yaşayan Katlie, yıllarca erkek kardeşi Tim'in ailesini öldürdüğü iddiasıyla karşı karşıya kalmıştır. Fakat Katlie'ye göre ailesini katleden, erkek kardeşi Tim değil, doğaüstü bir varlıktır. Katlie hem cinayetin sebebiyle yüzleşmek hem de erkek kardeşinin adını temize çıkarabilmek için kendisini tehlikenin göbeğine atar.

Filmografi

Film ve televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2007 Ghost Image Susan Zellan
Havasız 1% All American Girl TV dizisi, that was supposed to air on HBO in 2008.
2008 Desperate Housewives Denise Bölüm: "Me and My Town"
2008 Bedtime Stories Tricia Sparks
2009 Love Takes Wing Lillian Televizyon filmi
2009 Dark House Red Headed Girl
2009 Lie to Me Maggie Ambrose Bölüm: "Better Half"
2009 True Blood Eden Hamby Bölüm: "Keep This Party Going"
2009 Alabama Moon Alice
2009 Three Rivers Mary Bölüm: "The Luckiest Man"
2009 Are You Smarter Than a 5th Grader?   Kendisi 2 Bölüm
2010 Childrens Hospital Morgan Bölüm: "I See Her Face Everywhere"
2011 Bones Amber Tremblay Bölüm: "The Change in the Game"
2011 Parks and Recreation Abigail Bölüm: "Pawnee Rangers"
2012 New Girl Sarah Shiller Bölüm: "Kids"
2012 Nikita Liza Abbott Sezon 3 Bölüm 2: "Innocence"
2013 Standing Up Grace
2014 Oculus Genç Kaylie Russell
2014 The Red Road Kate Jensen Devamlı rol; 8 Bölüm
2015 Constantine Vesta Whitney Bölüm: "Waiting for the Man"
2016 Cold Isla
2016 Captain Fantastic Vespyr
2016 Ouija: Origin of Evil Paulina Zander

Diğer Kaynaklar:

BeyazPerde Wikipedia TR IMDB Turkcealtyazi.org filmizlicem.com
Bunun hakkında ne dediler?
Hiç yorum yazılmamış.