ÜYE KAYIT FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

zaten kayıtlı mısın? hemen giriş yap.
veya
ÜYE GİRİŞ FORMU
Giriş yapıldı, yönlendiriliyorsunuz...

Kullanıcı adınız

Parolanız

veya
ŞİFREMİ UNUTTUM
Parola sıfırlama bilgileriniz e-posta adresinize gönderilmiştir.

E-posta adresiniz

Tür:
İzlenme:
Türkiye'nin En Güncel ve En Kaliteli Film Sitesine Hoşgeldiniz!

Arielle Kebbel Biyografisi

Arielle Kebbel Kimdir?

Arielle Kebbel Arielle Kebbel

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1985

Doğum Yeri: Winter Park, Florida, ABD

Biyografisi:

ABD'li aktris, model ve şarkıcı. Rol aldığı Amerikan Pastası: Bando Kampı, John Tucker Ölmeli,Biri Beni Isırdı, Denizden Gelen Kız sinema filmleri ile ve 90210, The Vampire Diaries, Gilmore Girls, Life Unexpected dizileriyle tanınmıştır. Rol aldığı korku filmleri Davetsiz ve Garez 2'deki başarısından dolayı Scream Queen kabul edilir. Arielle Kebbel Winter Park,Florida'da dünyaya gelmiştir.Eğitimini Winter Garden'daki Crenshaw School'da tamamlamıştır.Modellik kariyeri,2002 yılında eyalet çapında düzenlenen güzellik yarışması olan Miss Florida Teen USA'ya katılmasıyla başlamıştır. Kebbel'ın oyunculuk kariyeri Los Angeles'a taşınmasıyla başlamıştır.Taşındığı ilk hafta dönemin ünlü dizilerinden olan Gilmore Girls'ün seçmelerinde katılmış ve başarılı olarak dizinin üçüncü,dördüncü ve beşinci sezonlarında Lindsay Anne Lister Forester olarak rol almıştır.Böylelikle Kebbel oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Bilinen yapımları

The UninvitedDavetsiz (2009)Alex
Güney Kore filmi "Karanlık Sırlar"ın yeni çevrimi "The Uninvited - Davetsiz" iki kızkardeş ile üvey anneleri arasındaki ölümcül irade savaşını konu alıyor... Filmde, psikaytri kliniğinden taburcu olan Anna adlı bir genç kızın (Emily Browning), annesinin şüpheli ve zamansız ölümünü çevreleyen gizem perdesini aralamaya kalkışması üzerine gelişen ölümcül irade savaşları anlatılır. Anna'nın klinikte tedavi gördüğü günlerde babası Steven (David Strathairn), annesinin eski hemşiresi Rachel ile (Elizabeth Banks) nişanlanmıştır. Anna'nın yaşadığı umutsuzluk, annesinin hayaletinin ortaya çıkıp intikam istemesi üzerine korkuya dönüşür. Annesinin hayaleti katili olarak Rachel'i işaret etmektedir. Bunun üzerine Anna ile kızkardeşi Alex (Arielle Kebbel), Rachel'in soru işaretleriyle dolu geçmişini araştırmaya girişirler...
American Pie Presents Band CampAmerikan Pastası Bando Takımı (2005)Elyse
Stifler'ın erkek kardeşi Matt yaz tatilini bir bando kampında geçirmekle cezalandırılır. Türlü anormalliklerin yaşandığı bando kampı Matt'in gizli kameraları ve seksi danışmanları yüzünden tam bir karnavala dönüşür.

The Grudge 2Garez 2 (2006)Allison

Aubrey Davis (AMBER TAMBLYN) yatalak annesi Bayan Davis'ten (JOANNA CASSIDY) kız kardeşi Karen'ın (SARAH MICHELLE GELLAR) Japonya'da bir hastanede olduğunu öğrenir. Aubrey, aynı zamanda, Tokyo'da bir evde çıkardığı yangın sonucu erkek arkadaşının ölmesi nedeniyle Karen'ın soruşturma altında olduğunu da öğrenir. Bayan Davis oraya gidemeyecek kadar hasta olduğu için, Tokyo'ya gidip kız kardeşini eve getirme görevi Aubrey'ye düşer. Genç kızın Tokyo'ya varmasından kısa süre sonra, foto muhabir Eason (EDISON CHEN) Aubrey'yi ablası Karen'ın görünmeyen ve tehlikeli bir şeyin esareti altında olduğu konusunda uyarır.
Mardi Gras: Spring BreakAteşli Festival: Mardi Gras (2011)Lucy Mills
Okuldan mezun olmak üzere olan üç üniversite öğrencisi hayatları boyunca istediklerini elde edememişlerdir. Kızlarla da ortam yaratmakta başarısız olan bu 3 arkadaş bu işe kesin bir çözüm üretmek amacı ile dünyaca ünlü bir festival olan Mardi Gras’a giderler. Burada ise Carmen Electra’nın odasına sızmayı başarırlar ve birden bire kendilerini kızlarla dolu bu festivalin ortasında bulurlar.

Filmografi

Sinema filmleri
Yıl Film Rol Notlar
2004 Uçakta Şenlik Var(Soul Plane) Heather Hunkee
2005 The Kid Arielle
2005 Amerikan Pastası: Bando Kampı Elyse Houston
2005 Dirty Deeds Alison
2005 Davetsiz Gelen Cookie
2005 Sakin Ol Robin
2006 Outlaw Trail: The Treasure of Butch Cassidy Ellie
2006 Garez 2 Allison Fleming
2006 John Tucker Ölmeli Carrie Schaeffer
2006 Denizden Gelen Kız Cecilia Banks
2006 The Bros Kim
2007 Daydreamer Casey Green
2008 Daima Güçlü(Forever Strong) Emily
2008 Kırmızı Sis(Freakdog) Catherine Thomas
2009 Davetsiz Alex Ivers
2010 Brooklyn'den Manhattan'a Chloe
2010 Biri Beni Isırdı Rachel
2010 Answer This! Naomi
2011 I Melt with You Randi
2011 The Brooklyn Brothers Beat the Best Cassidy
2011 Ateşli Festival Lucy
2011 Hallelujah Veda Roman
2012 Supporting Characters Jamie
2012 Think Like a Man Gina

Rol aldığı TV dizileri

Televizyon çalışmaları
Yıl Film Rol
2003 Kanıt Peşinde Right Teen
2003 Yargıç Amy Paige Lange
2003-2004 Gilmore Girls Lindsay Lister/Lindsay Forester
2004 Law & Order: Special Victims Unit Andrea Kent
2004 Entourage Layla
2004 Grounded for Life Taya
2004 Clubhouse Kat
2005 CSI: Miami Pam Carpenter
2006 Shark Sydney Blair
2007 Football Wives Nicole Holt
2009 No Heroics TBA B-Lister
2009-2011 The Vampire Diaries Lexi
2010 Life Unexpected Paige
2010 True Blood Charlene
2011- 90210 Vanessa

Diğer Kaynaklar:

Wikipedia TR IMDB Biyografi.info filmizlicem
Bunun hakkında ne dediler?
Hiç yorum yazılmamış.
RASTGELE FİLM